Acélvázas könnyűszerkezetes házak -GaspArch Építéstechnika Kft.

A+ energiaosztályú könnyűszerkezetes házak!

 

 

KÖSZÖNTJÜK A GASPARCH ÉPÍTÉSTECHNIKA KFT.HONLAPJÁN!

 

 

 Cégünk acélváz szerkezetű, helyszínen szerelt könnyűszerkezetes épületek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ebben a technológiában, főként családi házak építése terén.


Igény szerint vállaljuk épületek szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését.

  • családi ház
  • nyaraló
  • melléképület,garázs
  • fedett terasz
  • gépkocsibeálló

 

Szerte a világban már több mint 200 éve építenek könnyűszerkezetes házakat. Ez az építési mód  egyre inkább terjedőben van hazánkban is  számos előnyének köszönhetően.

Elsődleges célunk, hogy rövid idő alatt, megrendelőink igényeit szem előtt tartva egy alacsony költséggel fenntartható, korszerű, szép otthont  teremtsünk.

Cégünk tevékenységével hozzá szeretne járulni a könnyűszerkezetes épületek iránti bizalom erősödéséhez. Munkánk során a legfontosabbnak a magas színvonalú, minőségi munkavégzést, pontos teljesítést, illetve a megbízható együttműködést tartjuk.


 


Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett partnereink között üdvözölhetjük! 

cikkek

A könnyűszerkezetről

A könnyűszerkezetről

Néhány szó az előnyeiről...

tovább
További bejegyzések

Kapcsolat

Gáspár László                             felelős műszaki vezető

Tel: +36-30/415-8201

E-mail:info@gasparch.hu

Iroda: Vácduka, Nyár u. 1.


cikkek

Gyakori kérdések

Könnyűszerkezetes ház építésére is lehet hitelt felvenni?

- Minden további nélkül! A hitelintézetek nem tesznek különbséget a hagyományos tégla-, illetve a könnyűszerkezetes  házak között.

Mi történik csőrepedés esetén?

-A korszerű műanyag csövek rendkívül magas nyomásra vannak méretezve, ezért ennek valószínűsége nagyon csekély. Ha valamilyen oknál fogva mégis szivárgás keletkezne, akkor hasonlóan más épületekhez, itt is bontani kell a falat, de javítható. Az átnedvesedett részeket ki kell szárítani ill. pótolni lehet s mindez általában egyszerűbben kivitelezhető mint a téglafal esetében.