Acélvázas könnyűszerkezetes házak -GaspArch Építéstechnika Kft.

Bővítés

Ha úgy érzi szeretné otthonát megszépíteni, újjávarázsolni és ehhez segítségre van szüksége, mi mindenben állunk rendelkezésére.Megbízható, felkészült csapatunkban minden szakma képviselteti magát, így egy felújítás alkalmával nem kell több kivitelezőt felkutatnia és anyagilag is így jár jobban.  

 Egy régi lakás a felújítás, az átalakítás után legalább olyan kényelmes és otthonos lehet, mint egy új építésű.

Cégünk az egész felfordulást és a vele járó gondokat leveszi az ön válláról, és önnek nincs más dolga, csak elmondani, hogy mit szeretne és aztán élvezni az új otthon nyugalmát.

 


Árajánlatunkat ingyenes helyszíni felmérést követően,a pontos munka ismeretében véglegesítjük, melytől a kivetelezés során már nem térünk el.  Az ár függ a jelenlegi állapottól ,a munka mennyiségétől, a minőségi igénytől .

Minden esetben a megrendelő elképzeléseihez és elvárásaihoz leginkább megfelelő építési módot ajánljuk, a korszerű technológiák és kitűnő minőségű alapanyagok figyelembevételével.

 

Kapcsolat

Gáspár László                             felelős műszaki vezető

Tel: +36-30/415-8201

E-mail:info@gasparch.hu

Iroda: Vácduka, Nyár u. 1.


cikkek

Gyakori kérdések

Mi történik csőrepedés esetén?

-A korszerű műanyag csövek rendkívül magas nyomásra vannak méretezve, ezért ennek valószínűsége nagyon csekély. Ha valamilyen oknál fogva mégis szivárgás keletkezne, akkor hasonlóan más épületekhez, itt is bontani kell a falat, de javítható. Az átnedvesedett részeket ki kell szárítani ill. pótolni lehet s mindez általában egyszerűbben kivitelezhető mint a téglafal esetében.

Könnyűszerkezetes ház építésére is lehet hitelt felvenni?

- Minden további nélkül! A hitelintézetek nem tesznek különbséget a hagyományos tégla-, illetve a könnyűszerkezetes  házak között.